De site Schulenburg-IT.nl, is vooral bedoeld als blog voor mezelf. Door al jaren werkzaam te zijn op het gebied van IT, bij kleine en grote, landelijk opererende organisaties, heb ik een ruime ervaring op kunnen doen. Door deze lange ervaring word ik veelvuldig door particulieren onder andere gevraagd voor advies op het gebied van draadloze netwerken, werkplekken en aanleg van vaste netwerken. Het oplossen van problemen, opschonen en tunen van werkplekken en virusvrij maken is voor mij geen uitdaging!



Schulenburg-IT kan echter ook bedrijven van dienst zijn voor o.a. :





Door een jarenlange ervaring kan Schulenburg-IT u van dienst met advies en antwoorden op vragen die actueel zijn. Neem contact op om geheel vrijblijvend hierover van gedachten te wisselen.



Op deze site is naast informatie over wat Schulenburg-IT voor u zou kunnen betekenen ook een blog te vinden met wat er zoal aan ontwikkelingen op het gebied van virtualisatie, storage of anderszins plaatsvindt. Deze informatie is vrijelijk te gebruiken mits er een verwijzing naar deze site bij geplaatst wordt.


No comments

The author does not allow comments to this entry